Il·lusionada amb aquest nou grup!

Imatge

Per qui vol fer una passa més a la dansa oriental i disposa d’una base de coneixements que li permeti seguir un ritme més fort i elaborat.grup avançat

  • Les combinacions de passes i de moviments no son només per aprendre passos nous, també ens dona fluïdesa  al saber fusionar els moviments uns amb els altres i ens proporciona bases de ball per poder desenvolupar coreografies i improvisacions pròpies.
  • Pot ser la improvisació és una de les parts que semblen més difícils i que son menys treballades a la majoria de classes. Per mi és molt important inspirar la seguretat en el que es fa i el gaudir, que son les bases per  el ball sense limitacions. És sens dubte quan una ballarina pot mostrar la seva essència, essent el moment, essent la música.
  • La Ritmologia, com sempre una base a les meves classes, em sembla importantíssima per aconseguir la connexió amb la música. Conèixer els ritmes a utilitzar amb els diferents moviments i la seva cultura, ens enriquirà sense cap dubte tant amb la fluïdesa com amb la improvisació i, com no, al “drum solo”!
  • Elements com el vel son essencials per millorar i enfortir el treball de braços a més de ser un company de ball increïblement visual. Els cròtals, les ales d’Issis, el bastó, els ventalls, les espelmes i d’altres (segons el nivell i les possibilitats del grup), sempre enriqueixen el ball i a la ballarina.
  • La tècnica com a base d’un bon moviment i control del cos. Com aprofitar el cos per no fer una despesa innecessària d’energia durant el ball. El canvi de pes, l’aprofitament de l’espai de ball, el control i l’aprofitament de la velocitat i la mida del moviment, així com els girs i desplaçaments, són tècniques que ben enteses milloren qualsevol ball i maximitzen l’energia utilitzada per un menor esforç i una major satisfacció al ballar. Una base per millorar l’improvisació.
  • Conèixer els diferents estils de ball per tal de tenir una base cultural-històrica. Khalegi, Balady, Saidi, Melaya, Gypsy, Tribal i molts altres estils diferents. Comprendre el que es fa i d’on prové, coneixer les indumentàries adequades, els posats de ball, el moment apropiat per utilitzar-los, etc. , així com saber si ballem una innovació, una fusió o un folklore, pot marcar la diferència entre qui interpreta el que pensa o el que sent ja que s’estima el que es coneix..

Espero que aquestes paraules t’ajudin a entendre el propòsit d’aquest nou grup. Si no és així i vols més informació no dubtis en contactar amb mi. Estaré encantada de parlar-ne.

Aquest grup dels dimecres es pot combinar amb el grup de nivell lliure dels dilluns, al que treballem conceptes molt semblants però amb la tècnica explicada en més profunditat per assentar una base ferma, que tal vegada no sigui la mateixa que has aprés fins ara i t’ajudi a seguir amb més fluïdesa el nivell avançat dels dimecres.

Salut i dansa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s